Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdSense for video (AFV)

Om AdSense för Videos taggenerator

För att det ska gå snabbare när du skapar videoannonstaggar för dina videor rekommenderar vi att du använder taggeneratorn för AdSense for Video. Med taggeneratorn kan du

• snabbt och enkelt skapa videoannonstaggar
  • använda några av de vanligaste videoalternativen i taggarna, t.ex. annonstyp, maximi- eller minimilängd på annonser osv.
Därutöver kan du manuellt åsidosätta de värden du anger i taggeneratorn om du behöver anpassa taggarna ytterligare. Det finns mer information om de övriga parametrarna för AdSense for Video-taggar i artikeln AdSense for Video-taggparametrar för IMA3.

Viktigt: