Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

AdSense for video (AFV)

Om tag-generatoren for AdSense for video

Vi anbefaler at du bruker tag-generatoren for AdSense for video for å spare tid når du skal opprette videoannonsetagger til spill. Med tag-generatoren kan du:

• raskt og enkelt opprette videoannonsetagger.
  • bruke noen av de vanligste videoalternativene i taggene dine, for eksempel annonsetype, lengste eller korteste annonsevarighet osv.
I tillegg kan du manuelt overstyre verdiene du angir i tag-generatoren, hvis du har behov for å tilpasse taggene ytterligere. Hvis du vil ha mer informasjon om andre parametere for tagger for AdSense for video, kan du lese IMA3-parametere for tagger for AdSense for video.

Viktig: