Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

AdSense voor video (AFV, AdSense for Video)

Over de taggenerator van AdSense voor video

Als u tijd wilt besparen bij het maken van videoadvertentietags voor uw video's, raden we u aan de taggenerator van AdSense voor video te gebruiken. Met de taggenerator kunt u het volgende:

• Snel en eenvoudig videoadvertentietags maken
  • Een aantal van de meest voorkomende opties voor video's op uw tags toepassen, zoals advertentietype, maximale of minimale advertentieduur, enz.
Als u uw tags vervolgens verder wilt aanpassen, kunt u de waarden die u in de taggenerator instelt, handmatig overschrijven. Ga voor meer informatie over het instellen van tags voor AdSense voor video naar IMA3-tagparameters voor AdSense voor video.

Belangrijk: