Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

AdSense til video (AFV)

Om taggeneratoren til AdSense til video

Vi anbefaler, at du bruger taggeneratoren til AdSense til video, så du kan spare tid, når du opretter videoannoncetags til dine videoer. Taggeneratoren giver dig mulighed for følgende:

• At oprette videoannoncetags nemt og hurtigt
  • At anvende nogle af de mest almindelige videomuligheder på dine tags, f.eks. annoncetype og maks. eller min. annoncevisningsvarighed.
Hvis du har brug for at tilpasse dine tags yderligere, kan du desuden manuelt tilsidesætte de værdier, du angiver i taggeneratoren. Du finder flere oplysninger om yderligere parametre til tags til AdSense til video i AdSense til video – tagparametre til IMA3.

Vigtigt!