Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Obtenir el codi d'una etiqueta de vídeo per a AdSense per a jocs

Amb el generador d'etiquetes d'AdSense per a jocs podeu crear fàcilment etiquetes d'anunci per al vostre contingut de jocs basats en web.

Nota: per configurar el vostre anunci tal com vulgueu, podeu substituir manualment qualsevol paràmetre a l'etiqueta que genereu, i també afegir-n'hi d'opcionals. Per obtenir més informació, consulteu l'article Paràmetres d'etiqueta per a AdSense per a jocs amb IMA3.
  1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a AdSense per a jocs.
  3. A la pàgina "Obtén el codi", introduïu un URL de descripció per a l'etiqueta de vídeo, com ara http://www.anuncidevideosenzill.com/golf.html. L'URL de descripció acostuma a ser un lloc web que dirigeix allà on es difondran l'etiqueta d'anunci i el contingut de jocs.
  4. Seleccioneu si l'anunci de vídeo és de tipus "In-stream estàndard" o "Es pot ometre".

Podeu assignar un valor al camp "Durada màxima" del tipus d'anunci que seleccioneu.

5. Decidiu el tipus de superposició. Podeu seleccionar "Text" i/o "Imatge".
  6. Identifiqueu si la posició del vídeo és "Pre-roll", "Mid-roll" o "Post-roll".

Si seleccioneu la posició del vídeo "Mid-roll", podeu especificar un valor en segons.

7. Seleccioneu la tecnologia d'anuncis de vídeo:
    • Direct SDK: si la configuració dels anuncis està integrada amb l'SDK d'IMA de Google.
    • Adaptador d'IMA: si la configuració dels anuncis compleix els estàndards VAST i VPAID 2 JS.
  8. Copieu i enganxeu al vostre joc el codi generat (assegureu-vos que compleix les polítiques d'AdSense per a jocs).
    Exemple d'etiqueta de tipus "Direct SDK"

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video_text_image&client=ca-games-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=30000&adtest=on

Exemple d'etiqueta de tipus "Adaptador d'IMA"

https://ima3vpaid.appspot.com/?adTagUrl=https%3A%2F%2Fgoogleads.g.doubleclick.net%2Fpagead%2Fads%3Fad_type%3Dvideo_text_image%26client%3Dca-games-pub-4968145218643279%26videoad_start_delay%3D0%26description_url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.google.com%26max_ad_duration%3D30000%26adtest%3Don&type=js

Consell: ara podeu col·locar el codi generat a la configuració dels anuncis del joc basat en web. Si voleu avaluar el vostre nou codi d'anunci, proveu d'utilitzar el nostre recurs Video Suite Inspector.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.