AdSense for video

Videotagin koodin hankkiminen AdSense for videolle

Voit luoda videoillesi videomainostageja helposti ja nopeasti AdSense for video -taginluontitoiminnolla.

Huomaa, että voit korvata kaikki luomasi tagin arvot manuaalisesti. Lisätietoja saat artikkelista AdSense videoille ‑tagien parametrit IMA3:lle.
  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset videoille.
  3. Kirjoita Hanki koodi ‑sivulle videotagia kuvaava URL-osoite, kuten http://www.simplevideoad.com/golf.html.
  4. Valitse videon mainostyypiksi joko Tavallinen In-Stream tai Ohitettava.

Voit määrittää valitsemallesi mainostyypille enimmäiskeston.

5. Päätä peittotyyppi. Voit valita teksti ja/tai kuva.
  6. (Valinnainen) Valitse, haluatko seurata tagia muokatun kanavan avulla.
  7. Valitse, näytetäänkö mainos ennen peliä, sen aikana vai sen jälkeen.

Jos valitset videoon sisältyvän mainoksen, voit määrittää ajankohdan sekunteina.

8. Päätä videomainoksen käyttäjäkieli. Voit valita minkä tahansa AdSensen tukemista kielistä.
  9. Valitse videomainostekniikka:
  10. Kopioi ja liitä luotu koodi videoosi (varmista, että se on AdSense for videoille ‑käytäntöjen mukainen).

Suoran SDK:n esimerkkitagi:

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video_text_image&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=30000&adtest=on

IMA-sovittimen esimerkkitagi:

https://ima3vpaid.appspot.com/?adTagUrl=https%3A%2F%2Fgoogleads.g.doubleclick.net%2Fpagead%2Fads%3Fad_type%3Dvideo_text_image%26client%3Dca-video-pub-4968145218643279%26videoad_start_delay%3D0%26description_url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.google.com%26max_ad_duration%3D30000%26adtest%3Don&type=js

Voit halutessasi testata mainoskoodisi Google Developers ‑sivuston Video Suite Inspectorin avulla.