Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

1. neljännes

Neljännekset ovat videomainosten tehokkuuden mittaamisessa käytetty vakiomenetelmä, jossa määritetään se prosenttiosuus, jonka käyttäjä katsoi tietystä videosta. Niiden käyttäjien määrä, jotka ovat nähneet ensimmäiset 25 prosenttia (yhden neljänneksen) videomainoksesta.