Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Ljusbordsannonser

Ljusbordsannonser är en a typ av expanderbara annonser som kan expanderas och göras väldigt stora (upp till 1 000 x 600 bildpunkter). När en användare väljer att interagera med en ljusbordsannons (genom att hålla muspekaren över annonsen två sekunder) så expanderas annonsen till sidans mitt. När annonsen har expanderat gör ett genomskinligt lager sidans bakgrund grå så att användaren nästan får en helskärmsupplevelse av annonsen. Ljusbordsannonser är ett format som kräver att användaren engagerar sig i innehållet, och de finns bara på Googles Display-nätverk (GDN).

Ljusbordsannonser tillhandahålls som tredjepartsannonser och skapas av Google-certifierade multimedieleverantörer för de mest synliga annonsörerna i vårt nätverk. Annonsörerna betalar för ljusbordsannonser baserat på kostnad per engagemang (CPE), vilket innebär att du genererar intäkter från ljusbordsannonser när en användare väljer att interagera med annonsen på din sida, dvs. genom att hålla muspekaren över den under två sekunder för att expandera annonsen.