Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Expanderbara annonser

Expanderbara annonser är multimedieannonser som kan expanderas och göras större än annonsenhetens originalstorlek när användaren har utfört någon åtgärd. Det här ger annonsen mer utrymme och ger intresserade användare fler möjligheter att interagera med annonsen. Expanderbara annonser kan t.ex. strömma en filmtrailer, visa video från TV-spel eller visa olika bilder av något som är till salu.