Laajennettavat mainokset

Laajentuvat mainokset ovat interaktiivisia multimediamainoksia, jotka laajenevat mainosyksikön alkuperäistä kokoa suurempaan kokoon, kun käyttäjä tekee niissä toimintoja. Tämä lisää mainoksen tilaa, ja antaa kiinnostuneelle käyttäjälle enemmän mahdollisuuksia vuorovaikutukseen. Laajentuvassa mainoksessa voi esimerkiksi toistaa elokuvan traileria, näyttää pätkiä videopelistä tai esitellä myytävää tuotetta monipuolisesti.