Tilpasning av annonser

Tilpassing av skrifttypen i annonser

Du kan angi en tilpasset skrifttype som standard for kontoen, slik at denne brukes i alle AdSense for innhold-annonseenheter. Du kan også velge tilpassede skriftinnstillinger for individuelle annonseenheter.

Tilgjengelige skrifttyper

Velg mellom følgende skriftalternativer:

• Optimalt (anbefalt) – skrifttypen som fungerer best for annonseenheten din, velges automatisk.
  • Arial, Lora, Open Sans, Open Sans Light, Roboto Light, Slabo, Times, Ubuntu Light og Verdana.

Gjennom testing har vi funnet ut at disse skrifttypene gir best resultater på publisisters nettsteder. Vi fortsetter også å eksperimentere med andre skrifttyper, og gir beskjed så snart eventuelle nye alternativer blir tilgjengelige.

Velg en tilpasset skrifttype for annonsene dine

Du kan angi tilpassede skrifttyper på to forskjellige måter: for alle AdSense for innhold-enheter i hele kontoen eller for individuelle annonseenheter.

Slik angir du en tilpasset skrifttype som standard for alle AdSense for innhold-annonseenhetene:
  1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Mine annonser i navigasjonspanelet på venstre side.
  3. Klikk på Annonsestiler.
  4. Velg ønsket skriftfamilie på «Standard skriftfamilie»-rullegardinmenyen.
  5. Klikk på Lagre.

Disse skriftinnstillingene gjenspeiles i alle AdSense for innhold-annonseenheter der det brukes standardinnstillinger for skrift.

Slik angir du tilpassede skrifttyper for individuelle annonseenheter:
Hvis du lager eller oppdaterer en individuell annonseenhet, kan du velge en tilpasset skrifttype når du genererer annonsekoden.
  1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Mine annonser i navigasjonspanelet på venstre side.
  3. Slik velger du den tilpassede skrifttypen:
    For nye annonseenheter:
    1. Klikk på +Ny annonseenhet.
    2. Velg en annonsestil i «Tekstannonsestil»-delen for denne annonseenheten, klikk på Kopiér, velg skriftfamilie på rullegardinmenyen, og klikk deretter på Lagre.
    3. Klikk på Lagre og hent koden, og legg til koden på sidene dine.

For nåværende annonseenheter:

1. Finn og velg navnet på annonseenheten din i listen.
    2. Velg en annonsestil for denne annonseenheten i «Tekstannonsestil»-delen, klikk på Kopiér, og velg skriftfamilie på rullegardinmenyen.
    3. Klikk på Lagre. Skriftendringene gjenspeiles i løpet av ca. 10 minutter.
Vær oppmerksom på at hvis du tilpasser skriftinnstillingene for en individuell annonseenhet, blir ikke eventuelle endringer du gjør i standardinnstillingene for skrift i hele kontoen, brukt på den aktuelle annonseenheten.