Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Skicka in skatteuppgifter för en åsidosatt enhet

När du fyller i skatteformulär W9 måste du se till att raden ”Name” innehåller det juridiska namn som du fyllar i en federal självdeklaration för. Federal skatteklass och skattebetalar-id måste vara kopplade till namnet på raden ”Name”.

Om du är ende ägare till ett Limited Liability Company (LLC) som är en åsidosatt enhet, namnet på raden ”Name” på W9-formuläret tillhöra företaget ägare (som kommer fyller i en federal självdeklaration) och inte företagsnamnet. Skatteklass och skattebetalar-id för den ende ägaren av ett LLC som är en åsidosatt enhet, kan vara något av följande:

• Ägaren är ensamt innehavare. I detta fallet väljet du ensam innehavare (individual/sole proprietor) som skatteklass och anger ett SSN.
  • Ägaren är ett företag eller partnerskap. Välj ”corporation” eller ”partnership” sin skatteklass och ange ett EIN.
  • Ägaren är ett LLC (d.s.v., partnerskap, C-företag eller S-företag). Välj LLC som skatteklass och ange ett EIN.

Välj lämplig kombination efter din situation och skicka in dina skatteuppgifter. Om du har några ytterligare frågor kan du kontakta din skatterådgivare eller IRS (United States Internal Revenue Service).