Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Indsend skatteoplysninger for en fritaget enhed

Når du udfylder din W9-skatteformular, skal du sørge for, at linjen "Navn" inkluderer det juridiske navn for den virksomhed, som du indsender en amerikansk selvangivelse for. Det amerikanske skatteklassificerings- og skatteregistreringsnummer skal knyttes til det juridiske navn på linjen "Navn".

Hvis din virksomhed er et Limited Liability Company (LLC) med kun én ansat, hvilket er en fritaget enhed, skal linjen "Navn" på din W9-formular indeholde navnet på ejeren af det pågældende LLC (som indsender en selvangivelse) og ikke navnet på det pågældende LLC. Det amerikanske skatteklassificerings- og skatteregistreringsnummer for ejeren af et LLC med kun én ansat, som er en fritaget enhed, kan være én af følgende tre muligheder:

• Ejeren er en enkeltperson/enkeltmandsvirksomhed. I dette tilfælde skal du vælge enkeltperson/enkeltmandsvirksomhed som skatteklassificering og indtaste et SSN.
  • Ejeren er et selskab eller et partnerskab. Du skal vælge selskab eller partnerskab som skatteklassificering og indtaste et EIN.
  • Ejeren er en ikke-fritaget LLC-virksomhed (f.eks. et partnerskab eller et selskab i klasse C eller S iht. amerikanske regler). Du skal vælge LLC som skatteklassificering og indtaste et EIN.

Vælg den kombination, der passer til din situation, og send dine skatteoplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du kontakte din revisor eller de amerikanske skattemyndigheder (IRS).