Velkommen til brukerstøtten for AdSense. Den personlige brukerstøtten har juleferie og holder stengt fra 17. desember til 4. januar. Vi oppfordrer deg til å ta en titt på ressursene i brukerstøtten og brukerforumet. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre, men ber om forståelse for at selv vi trenger en pust i bakken.

VPAID

Bransjeorganisasjonen Interactive Advertising Bureau (IAB) definerer VPAID (Video Player-Ad Interface Definition, definisjon av avspillergrensesnitt for videoannonser) som en standard der det tillates interaksjon mellom videoannonser og videoavspillere. Ifølge VPAID defineres et enhetlig kjøretidsmiljø slik at en avspiller som er i overensstemmelse med definisjonen, kan godta alle gyldige annonser fra andre parter. Finn ut mer på IAB-nettstedet.