Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Visibilitat i Active View

Treballem per incorporar les mètriques d'Active View en tots els nostres productes publicitaris, amb l'objectiu de proporcionar als nostres partners la informació necessària per entendre la visibilitat dels seus llocs web. Aquest article us pot ajudar a comprendre què són les impressions visibles i què representen per al vostre lloc web, i us ofereix alguns suggeriments per millorar el nombre d'impressions visibles que genera el lloc web.

Què són la visibilitat i les impressions visibles?

Active View és una solució de Google per mesurar la visibilitat dels anuncis. Fa un seguiment de la visibilitat dels anuncis que AdSense difon, entesa com el percentatge d'anuncis que es consideren visibles del nombre total d'anuncis mesurats.

Es considera que una impressió és visible quan s'ha mostrat al navegador d'un usuari i ha tingut l'oportunitat que l'usuari la veiés. Definim una impressió visible com un anunci que compleix el criteri següent: el 50% dels píxels de l'anunci són a la pantalla durant almenys un segon continu.Els informes d'Active View proporcionen dades de mesurament perquè els editors puguin conèixer el nombre d'impressions visibles que genera el seu lloc web i, amb aquestes dades, entendre i millorar la visibilitat del lloc web.

Per què la visibilitat és important per a mi?

Les dades de visibilitat poden ajudar els editors a augmentar el valor a llarg termini del seu inventari de display. Els anunciants poden veure la visibilitat de blocs d'anuncis específics i prendre decisions sobre les ofertes en funció dels seus percentatges de visibilitat. Cada vegada més, els anunciants demanen comprar impressions visibles. Per tant, els editors amb l'inventari d'anuncis més visibles es troben en la millor posició per treure profit d'aquesta tendència i obtenir més ingressos. Maximitzar el nombre d'impressions visibles al vostre lloc web us permet disposar d'un inventari addicional apte per als anunciants de marca que compren impressions visibles a la Xarxa de Display de Google.

Com podeu millorar la visibilitat dels vostres anuncis?

Un cop us hàgiu familiaritzat amb les estadístiques de visibilitat, hi ha tres canvis que podeu fer per millorar els resultats:

Crear contingut atractiu

Centreu-vos a crear contingut atractiu per captar l'atenció dels espectadors. Això és el més important perquè el lloc web tingui èxit. Hem dut a terme estudis i hem observat que les categories de contingut conegudes per atraure l'atenció dels espectadors, com ara Jocs, Art i entreteniment i Compres, solen tenir una visibilitat més alta, i indiquen un interès més elevat en els anuncis d'aquestes categories de contingut.
Obteniu més informació a l'informe d'estat de la visibilitat dels anuncis. Us recomanem que tingueu en compte aquests resultats quan creeu el vostre contingut.

Utilitzar blocs d'anuncis responsius

Els blocs d'anuncis responsius s'optimitzen per maximitzar el rendiment dels anuncis en funció de les propietats de la pantalla o del dispositiu en què es mostren. Utilitzeu anuncis responsius perquè s'adaptin al navegador concret que faci servir l'usuari per veure'ls. Això ofereix una bona experiència d'usuari, independentment del dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador) que se seleccioni per veure el vostre contingut i els anuncis. Obteniu més informació sobre els anuncis responsius. També podeu provar d'utilitzar blocs d'anuncis molt visibles: formats d'anuncis automàtics de vinyeta i ancorats.

Canviar la posició dels anuncis

Replantejar la posició dels blocs d'anuncis d'AdSense també us pot ajudar a millorar els percentatges de visibilitat. Emplaceu anuncis on tinguin més possibilitats de ser vistos.
En primer lloc, identifiqueu les seccions del vostre lloc web en què els espectadors passen més temps i emplaceu-hi anuncis.
La posició d'anunci amb més visibilitat és just a la part superior visible, i no a la part superior de la pàgina; per tant, us recomanem que dediqueu temps a entendre bé el comportament dels usuaris. Tampoc no exclogueu els anuncis de la meitat inferior de la pàgina. El 47% dels anuncis de display són visibles a la meitat inferior de la pàgina.
En segon lloc, us recomanem que identifiqueu les ubicacions de determinades pàgines en què passen temps els espectadors i que hi emplaceu blocs d'anuncis.
Per provar-ho, també podeu intentar moure els blocs d'anuncis més cap amunt a la pàgina a fi d'esbrinar si canvia el percentatge de visibilitat. Tingueu en compte que els canvis en un bloc d'anuncis individual poden ser negatius globalment si afecten els altres blocs d'anuncis de la pàgina. Aneu amb cura a l'hora d'experimentar què funciona millor al vostre lloc web.
Parar molta atenció als números d'Active View us pot ajudar a fer arribar als vostres visitants els anuncis orientats que voleu que vegin i a eliminar la incertesa sobre els anuncis no visibles. Per obtenir més informació, podeu consultar les pràctiques recomanades de visibilitat

Més informació sobre Active View i visibilitat

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.