Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Officielle dokumenter accepteres som identitetsbevis

For at beskytte din konto og gøre det lettere for os at finde kontospecifikke oplysninger kan du blive bedt om at fremlægge et id, når du kommunikerer med Google. Indsamling af disse oplysninger giver os mulighed for at kontrollere, at de personlige oplysninger, du har angivet, er korrekte.

Dit id krypteres og gemmes i Googles interne system med et højt beskyttelsesniveau, og det deles ikke med andre.

Acceptable former for id

• Id udstedt af en offentlig myndighed: Billedet skal vise dit betalingsmodtagernavn og din postadresse, som de vises på din AdSense-konto.

• Kontoudtog, telefonregning eller lejekvittering: Hvis postadressen på din konto er forskellig fra den adresse, der vises på dit id-kort, eller hvis dit id ikke indeholder oplysninger om din postadresse, kan du også bekræfte din adresse med et billede af et kontoudtog, en telefonregning eller en lejekvittering, hvor dit betalingsmodtagernavn og din postadresse fremgår på samme måde, som det er angivet på din AdSense-konto.

Bemærk!
  • Vi kan kun acceptere oplysninger, der er skrevet på et af vores understøttede sprog.
  • Dit billede skal være læsbart, i fokus og uden spejlinger eller genskær.
  • Hvis dokumentet er har to sider, skal du tage et billede af forsiden og bagsiden og uploade begge billeder.