Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för Sök

Så kan du tjäna pengar med AdSense for Search

Genom att placera AdSense for Search (AFS) på din webbplats genererar du intäkter från användares annonsklick på sökresultatsidorna. Du får inte betalt när användare söker på din sida men väljer att inte klicka på annonserna på sökresultatsidorna. 51 % av intäkterna från AFS som identifieras av Google tillfaller utgivarna.