Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Slik kan du tjene penger med AdSense for søk

Når du plasserer AdSense for søk (AFS) på nettstedet ditt, får du inntekter når brukere klikker på annonser på søkeresultatsider. Når brukere søker på nettstedet, men ikke klikker på annonsene på søkeresultatsidene, får du ingen inntekter. Publisister beholder 51 % av inntektene, slik de defineres av Google, de genererer via AFS.