Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

AdSense-indtjening

Sådan tjener du penge med AdSense til søgning

Med AdSense til søgning kan du give dine brugere mulighed for at benytte Google Websøgning direkte fra dine sider. Ved at placere et AdSense til søgning-felt på dit website kan du få indtjening fra de annoncer på søgeresultatsiderne, som brugerne klikker på.

Du vil dog ikke få indtjening fra de brugersøgninger, der foretages via dit AdSense til søgning-felt. Hvis brugerne udfører søgninger på dit website, men ikke klikker på annoncerne på søgeresultatsiderne, vil du ikke få nogen indtjening.