Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Tillat SSL og informasjonskapsler i nettleseren din

Du må ha aktivert informasjonskapsler og secure sockets layer (SSL) i nettleseren for å kunne se enkelte av sidene i AdSense-kontoen din. Du må også ha JavaScript aktivert i nettleseren for å kunne se Google-annonser og utføre andre kontofunksjoner. Hvis du vil redigere innstillingene i nettleseren, gjør du følgende:

Google Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet etterfulgt av Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.
  4. Velg Tillat alle informasjonskapsler.

Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Les gjennom og følg veiledningen for den aktuelle nettleseren:

Merk: Vær oppmerksom på at SSL og informasjonskapsler kanskje aktiveres på andre måter i eldre nettlesere. Hvis fremgangsmåtene ovenfor ikke fungerer, kan du finne den rette veiledningen i Hjelp-menyen i den aktuelle nettleseren.