Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Tillåta cookies och SSL i webbläsaren

För att kunna visa vissa sidor i AdSense-kontot måste du aktivera cookies och SSL (Secure Sockets Layer). Dessutom måste JavaScript vara aktiverat i webbläsaren för att du ska kunna se annonser från Google och utföra andra kontoåtgärder. Så här ändrar du inställningarna i webbläsaren:

Google Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer följt av Inställningar högst upp till höger.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet följt av Cookies och annan webbplatsdata.
  4. Välj Tillåt alla cookies.

Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Läs och följ anvisningarna i webbläsaren:

Obs! Tänk på att det kan krävas andra åtgärder för att aktivera cookies och SSL i äldre webbläsare. Om åtgärderna ovan inte fungerar kan du öppna hjälpmenyn och leta efter relevanta anvisningar.