Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Cookies en SSL toestaan in uw browser

Als u bepaalde AdSense-accountpagina's wilt kunnen bekijken, moet u cookies en SSL (Secure Sockets Layer) aanzetten. Bovendien moet u JavaScript inschakelen in uw browser om Google-advertenties weer te geven en andere accountfuncties uit te voeren. Ga als volgt te werk om de browservoorkeuren te bewerken:

Google Chrome

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik op Privacy en beveiliging en dan Cookies en andere sitegegevens.
  4. Selecteer Alle cookies toestaan.

Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari

Bekijk en volg de instructies van de browser:

Opmerking: Het aanzetten van cookies en SSL werkt mogelijk anders in oudere browsers. Als het niet lukt de bovenstaande instructies te volgen, kunt u via het Help-menu van uw browser de juiste instructies vinden.