Problemen met advertenties oplossen

Cookies en SSL inschakelen in mijn browser

Voor het weergeven van bepaalde AdSense-accountpagina's moet u cookies en SSL (Secure Sockets Layer) inschakelen. Bovendien moet u JavaScript inschakelen in uw browser om Google-advertenties weer te geven en andere accountfuncties uit te voeren. Ga als volgt te werk om de browservoorkeuren te bewerken:

Google Chrome

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Instellingen voor content.
  5. Klik op Cookies.
  6. Zorg ervoor dat Sites toestaan cookiegegevens op te slaan en te lezen is ingeschakeld.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox of Apple Safari

Bekijk en volg de instructies van de browser:

Het inschakelen van cookies en SSL werkt mogelijk anders in oudere browsers. Als het niet lukt de bovenstaande instructies te volgen, vindt u in het menu Help van uw browser de juiste instructies.