Grow your ad revenue and get your website into shape for the holiday season! Check out our blog post for additional information.

Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Aktivér cookies og SSL i browseren

Du skal have aktiveret cookies og SSL (Secure Sockets Layer) for at kunne se visse AdSense-kontosider. Derudover skal du have aktiveret JavaScript i din browser for at få vist Google-annoncer og udføre andre kontorelaterede funktioner. Sådan ændrer du indstillingerne i browseren:

Google Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Under "Sikkerhed og privatliv" skal du klikke på Indstillinger for indhold.
  5. Klik på Cookies.
  6. Sørg for, at Tillad, at websites gemmer og læser cookiedata er slået til.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Følg vejledningen i din browser:

Husk! Fremgangsmåden ved aktivering af cookies og SSL kan være anderledes i ældre browserversioner. Hvis ovennævnte fremgangsmåde ikke virker, kan du finde en vejledning i menuen Hjælp i browseren.