Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Aktivér cookies og SSL i browseren

Du skal have aktiveret cookies og SSL (Secure Sockets Layer) for at kunne se visse AdSense-kontosider. Derudover skal du have aktiveret JavaScript i din browser for at få vist Google-annoncer og udføre andre kontorelaterede funktioner. Sådan ændrer du indstillingerne i browseren:

Google Chrome

1. Klik på menuikonet Menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på linket Vis avancerede indstillinger....
  4. Klik på Indstillinger for indhold... i afsnittet "Privatliv".
  5. Kontrollér, at Tillad, at lokale data lagres er valgt i afsnittet "Cookies" i den dialogboks, der vises, så både cookies fra førsteparter og tredjeparter er tilladt.
  6. Klik på Udfør.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Følg vejledningen i din browser:

Husk! Fremgangsmåden ved aktivering af cookies og SSL kan være anderledes i ældre browserversioner. Hvis ovennævnte fremgangsmåde ikke virker, kan du finde en vejledning i menuen Hjælp i browseren.