Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tillad cookies og SSL i din browser

Du skal have aktiveret cookies og SSL (Secure Sockets Layer) for at kunne se visse AdSense-kontosider. Derudover skal du have aktiveret JavaScript i din browser for at få vist Google-annoncer og udføre andre kontorelaterede funktioner. Sådan ændrer du indstillingerne i browseren:

Google Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og så Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Sikkerhed og privatliv og så Cookies og andre websitedata.
  4. Vælg Tillad alle cookies.

Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Følg vejledningen i din browser:

Bemærk! Fremgangsmåden til aktivering af cookies og SSL kan være anderledes i ældre browserversioner. Hvis ovennævnte fremgangsmåde ikke virker, kan du finde en vejledning på menuen Hjælp i browseren.