Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Permetre les galetes i l'SSL al navegador

Per veure algunes pàgines del compte d'AdSense, heu de tenir activades les galetes i la capa de sòcol segur (SSL). A més, per veure anuncis de Google i utilitzar altres funcions del compte heu de tenir JavaScript activat al navegador. Per editar les preferències del navegador, seguiu aquests passos:

Google Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i desprésGaletes i altres dades del lloc web.
  4. Seleccioneu Permet totes les galetes.

Microsoft Edge, Mozilla Firefox o Apple Safari

Reviseu i seguiu les instruccions que proporciona el navegador:

Nota: tingueu en compte que els navegadors antics poden requerir passos diferents per activar les galetes i l'SSL. Si els passos anteriors no funcionen, consulteu el menú Ajuda del navegador a fi d'obtenir les instruccions adequades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.