Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Aktiivisen näkymän tuhannen näyttökerran hinta

Aktiivisen näkymän tuhannen näyttökerran hintatarjouksia käytettäessä mainostajat tekevät hintatarjouksen tuhannesta katseltavissa olevasta näyttökerrasta ja maksavat vain katseltaviksi määriteltävistä näyttökerroista. Mainos määritellään katseltavaksi, kun vähintään 50 prosenttia mainoksesta näkyy näytöllä vähintään yhden sekunnin.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
Ohjekeskushaku
true
157
false