Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Data for Aktiv visning i rapporter

Aktiv visning er Googles løsning til måling af annoncers visningsgrad, og den sporer visningsgraden for annoncer, der vises af AdSense. Synlighed er med til at afgøre, hvor sandsynligt det er, at en annonce rent faktisk bliver set af en bruger. En annonce tælles som "synlig", hvis mindst 50 % af annoncens område blev vist på skærmen i mindst ét sekund (minimumskriterierne i henhold til Interactive Advertising Bureau (IAB)-standarderne). To vigtige faktorer er (a) hvor stor en del af en annonce der er på et synligt område på skærmen, og (b) hvor lang tid den pågældende del af annoncen er synlig.

Måling af visningsgraden hjælper udgivere og annoncører med at vurdere værdien af en visning. Lad os f.eks. se på en placering nederst på en webside. Hvis en bruger skal rulle ned for at få vist bunden af siden, kan vedkommende muligvis ikke se annoncen, før der navigeres væk fra siden. En bruger med en større skærm kan dog muligvis se hele siden og dermed også annoncen. Begge scenarier tæller som visninger, men det er kun visningsgraden, der sporer, om brugeren rent faktisk kunne se annoncen.

Du kan bruge data for Aktiv visning i dine rapporter til at hjælpe dig med at øge den langsigtede værdi af din displaybeholdning. Data for aktiv visning giver dig f.eks. i forbindelse med visninger med en CPC-budtype flere oplysninger om, hvor sandsynligt det er, at en bruger klikker på din annoncer – dine annoncer skal trods alt vises, før der kan klikkes på dem. Data for Aktiv visning gør også din annoncebeholdning mere attraktiv for varemærkeannoncører, der ønsker at være sikre på, at deres annoncer rent faktisk har en chance for at blive vist, og som typisk betaler en højere RPM for synlige visninger. Data for Aktiv visning fortæller desuden, hvilke af dine annonceenheder eller områder på dit website der har de højeste og laveste visningsgrader, og hvor du skal sætte ind for at forbedre visningsgraden, f.eks. ved at se på rapporterne Annonceenheder eller Tilpassede kanaler.

Bemærk! Data for Aktiv visning omfatter kun eksponeringer fra almindelige annonceenheder af typen AdSense til indhold (AFC, AdSense for content), AdSense til video (AFV, AdSense for video) og AdSense til spil (AFG, AdSense for games). Data fra linkenheder eller data fra dynamisk fordeling i Google Ad Manager medtages ikke.

For at få adgang til data for Aktiv visning skal du bruge følgende rapporterings-metrics, som du finder på fanen "Aktiv visning" for den aktuelle metric-kategori over det primære grafområde:

• Målbarhed for Aktiv visning: Den procentdel af det samlede antal eksponeringer, der kunne måles med Aktiv visning.

Selv når en annonce har Aktiv visning, er der nogle faktorer, der kan forhindre tagget i at indsamle data. Hvis udgiverannoncetagget f.eks. er anbragt i en iframe på tværs af domæner, er dets visningsgrad muligvis ikke målbar. Hvis en annonces alternative billede vises, eller der vises en standardannonce, tæller eksponeringen heller ikke som målbar. Denne metric omfatter kun eksponeringer fra almindelige AdSense til indhold-, AdSense til video- og AdSense til spil-annonceenheder. Data fra linkenheder eller data fra dynamisk fordeling i Google Ad Manager er ikke inkluderet.

• Synlighed for Aktiv visning: Den procentdel af det samlede antal målbare eksponeringer, der var synlige.

Alle synlige annoncer er målbare, da du ikke kan bekræfte, at en annonce har opfyldt kriterierne for visningsgrad, medmindre den kan måles. Lad os f.eks. sige, at annoncerne på dit website har fået 100 målbare visninger. Det betyder, at der var 100 eksponeringer, hvor tags for Aktiv visning kunne måle visningsgraden. Hvis kun 10 af disse 100 eksponeringer blev målt som synlige, har websitet kun en Synlighed for Aktiv visning på 10 %. Denne metric omfatter kun eksponeringer fra almindelige AdSense til indhold-, AdSense til video- og AdSense til spil-annonceenheder. Data fra linkenheder eller data fra dynamisk fordeling i Google Ad Manager er ikke inkluderet.

• Gennemsnitlig synlighedstid: Den gennemsnitlige tid (i sekunder), hvor mindst 50 % af dine annoncers pixels var synlige på skærmen.