Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Dades d'Active View als informes

Active View és una solució de Google per mesurar la visibilitat dels anuncis, que serveix per fer el seguiment de la visibilitat dels anuncis que AdSense publica. La visibilitat ajuda a determinar quina probabilitat hi ha que un usuari hagi vist un anunci. Un anunci es comptabilitza com a visible si s'ha mostrat almenys el 50% de la seva totalitat durant com a mínim un segon. Aquest és el criteri mínim que estableixen els estàndards de l'Oficina de Publicitat d'Internet (IAB), que tenen en compte dos factors importants: (a) quina part d'un anunci es mostra en un espai visible a la pantalla i (b) durant quant temps aquesta part de l'anunci es manté visible.

Mesurar la visibilitat ajuda els editors i els anunciants a mesurar el valor d'una impressió. Posem per cas un emplaçament a la part inferior d'una pàgina web. Si un usuari ha de desplaçar-se avall per veure la part inferior de la pàgina, és probable que acabi marxant de la pàgina sense haver vist l'anunci. En canvi, pot ser que un usuari amb una pantalla més gran vegi la pantalla sencera en un espai visible, amb la qual cosa també veurà l'anunci. Els dos casos compten com a impressions, però només es fa el seguiment de si l'usuari ha vist l'anunci o no a la visibilitat.

Pots utilitzar les dades d'Active View als informes per augmentar a llarg termini el valor del teu inventari de visualització. Per exemple, per a les impressions amb un tipus d'oferta de CPC, les dades d'Active View ofereixen més informació sobre la probabilitat amb què un usuari pot fer clic al vostre anunci. Al capdavall, cal que els anuncis es vegin perquè s'hi pugui fer clic. També contribueixen a fer que l'inventari d'anuncis sigui més interessant de cara als anunciants de marca, que volen que els seus anuncis tinguin una opció real de ser vistos i normalment paguen RPM més alts per impressions visibles. A més, aquestes dades proporcionen estadístiques d'Active View sobre quins blocs d'anuncis o quines àrees del vostre lloc web tenen percentatges de visibilitat més alts i més baixos i on heu de concentrar els vostres esforços per millorar la visibilitat (per exemple, consultar els informes dels blocs d'anuncis o dels canals personalitzats).

Tingueu en compte que les dades d'Active View només inclouen impressions de blocs d'anuncis normals d'AdSense per a continguts (AFC), AdSense per a vídeo (AFV) i AdSense per a jocs (AFG), però no inclouen dades de blocs d'enllaços ni dades de l'assignació dinàmica a Google Ad Manager.

To access Active View data, use the following reporting metrics, which you’ll find under the “Active Views” metric family tab above the main graph area:

• Mesurable amb Active View: el percentatge d'impressions mesurables amb Active View d'entre el nombre total d'impressions.

Fins i tot quan un anunci té Active View, pot ser que hi hagi alguns factors que impedeixin que l'etiqueta recopili dades. Per exemple, si l'etiqueta d'anunci de l'editor es col·loca en un iframe entre dominis, pot ser que la seva visibilitat no es pugui mesurar. A més, quan es mostra una imatge secundària d'un anunci o es publica un anunci predeterminat, la impressió no compta com a mesurable. Aquesta mètrica només inclou les impressions dels blocs d'anuncis habituals d'AdSense per a continguts, AdSense per a vídeo i AdSense per a jocs, però no inclou les dades dels blocs d'enllaços ni de l'assignació dinàmica de Google Ad Manager.

• Visible amb Active View: el percentatge d'impressions que es poden veure de totes les impressions mesurables.

Tots els anuncis visibles es poden mesurar, perquè no es pot confirmar que un anunci compleixi els criteris de visibilitat si no es pot mesurar. Per exemple, si els anuncis del vostre lloc web tinguessin 100 impressions mesurables, les etiquetes d'Active View podrien mesurar la visibilitat de 100 impressions. Si només 10 d'aquestes 100 impressions es mesuressin com a visibles, el lloc web tindria un 10% de visibilitat a Active View. Aquesta mètrica només inclou les impressions dels blocs d'anuncis habituals d'AdSense per a continguts, AdSense per a vídeo i AdSense per a jocs, però no inclou les dades dels blocs d'enllaços ni de l'assignació dinàmica de Google Ad Manager.

• Mitjana de temps de visibilitat: mitjana del temps (en segons) durant el qual almenys el 50% dels píxels dels anuncis han estat visibles en pantalla.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.