Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Visningsbar med Active View

Andelen synliga visningar av det totala antalet mätbara visningar. Detta mätvärde omfattar bara visningar från vanliga annonsenheter i AdSense for Content, AdSense for Video och AdSense for Games och tar inte med några uppgifter från länkenheter eller uppgifter från dynamisk tilldelning i Google Ad Manager. Läs mer

Alla synliga annonser är mätbara, eftersom det inte går att bekräfta att en annons uppfyller kriterierna för synlighet om den inte går att mäta. Anta till exempel att annonserna på din webbplats har hundra mätbara visningar. Det innebär hundra visningar där Active View-taggar kunde mäta synligheten. Om bara tio av de hundra visningarna bedömdes vara synliga, har webbplatsen en Active View-synlighet på tio procent.