Aktiivinen näkymä katseltavissa

Katseltavissa olevien näyttökertojen prosenttiosuus kaikista mitattavissa olevista näyttökerroista. Tämä tieto sisältää vain tavallisten AdSense sisällölle-, AdSense for video- ja AdSense peleille -mainosyksiköiden näyttökerrat. Se ei sisällä linkkiyksiköiden tietoja tai Google Ad Managerin dynaamisen kohdistamisen tietoja. Lisätietoja

Kaikki katseltavissa olevat mainokset ovat mitattavia, koska mitattavuus on edellytys mainoksen katseltavuusehtojen täyttymisen vahvistamiselle. Oletetaan, että sivustosi mainoksilla on sata mitattavaa näyttökertaa. Se tarkoittaa sataa näyttökertaa, joiden yhteydessä Aktiivinen näkymä -tunnisteet ovat voineet mitata näkyvyyden. Jos vain kymmenen näistä sadasta näyttökerrasta oli mittauksen perusteella katseltavissa, sivuston Aktiivisen näkymän näkyvyys -arvo on 10 %.