Aktiivisen näkymän mitattavissa olevat

Aktiivinen näkymä ‑ratkaisulla mitattavissa olleiden impressioiden prosenttiosuus impressioiden kokonaismäärästä. Tämä tieto sisältää vain tavallisten AdSense sisällölle-, AdSense for video- ja AdSense peleille -mainosyksiköiden näyttökerrat. Se ei sisällä linkkiyksiköiden tietoja tai Google Ad Managerin dynaamisen kohdistamisen tietoja. Lisätietoja

Vaikka mainoksen näkyvyyttä seurattaisiin Aktiivinen näkymä ‑ratkaisulla, tietyt seikat voivat estää tagia taltioimasta dataa. Jos esimerkiksi julkaisijan mainostunniste sijoitetaan verkkotunnusten väliseen Iframe-kehykseen, sen näkyvyyttä ei välttämättä voida mitata. Kun mainoksen varmuuskopiokuva näkyy tai oletusarvoinen mainos näytetään, impressiota ei lasketa mitattavissa olevaksi.