Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Een goede klikfrequentie

AdSense-uitgevers en adverteerders bedienen een heel dynamische, diverse markt. Wat in de ene branche beschouwd wordt als een hoge klikfrequentie (CTR) is in een andere branche een lage. Daarom is het moeilijk voor iedereen een 'gemiddelde' CTR te bepalen.

Als u zich zorgen maakt over uw CTR, adviseren we u onze optimalisatietips te lezen met suggesties over het verhogen van de advertentierelevantie en uw inkomsten.