Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Informes

Un buen porcentaje de clics

Los editores y anunciantes de AdSense se mueven en un mercado muy dinámico y variado. Lo que puede ser un porcentaje de clics (CTR) alto en un sector o vertical puede considerarse bajo en otro. Así pues, resulta difícil determinar un CTR "medio" global.

Si le preocupa su CTR, le animamos a consultar nuestros consejos de optimización para ver sugerencias sobre cómo aumentar la relevancia de los anuncios y los ingresos.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda