Mainosten kohdistaminen

Mainosten kohdistaminen avainsanojen perusteella

Tällä hetkellä AdSense kohdistaa mainoksia ainoastaan sivun kokonaissisällön perusteella, ei avainsanojen tai luokkien perusteella.

Jos haluat näyttää verkkosivustossasi tiettyihin aiheisiin liittyviä mainoksia, suosittelemme lisäämään sivuillesi näihin aiheisiin liittyvää tekstisisältöä kokonaisia virkkeitä ja kappaleita käyttäen. Näin autat indeksointirobottejamme keräämään tietoja sivujesi sisällöstä ja määrittämään niille osuvia mainoksia. Muista, että tekemiesi muutosten vaikutus saattaa näkyä mainostesi kohdistuksessa vasta 1–2 viikon kuluttua.