Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Om annonceauktionen

I AdSense bruges der en auktion til at vælge, hvilke annoncer der skal vises på dit website, og til at fastslå, hvor meget du tjener på disse annoncer. Betalingen er forskellig fra annonce til annonce og afhænger af flere faktorer, f.eks. hvor meget en annoncør har budt for annoncen. Den annonce, der vinder auktionen, er den, brugeren får vist på dit website.

Sådan fungerer annonceauktionen

Ligesom ved en traditionel auktion fungerer det sådan, at jo flere annoncører, der afgiver bud for at få deres annonce vist på din annonceplads, desto større er konkurrencen om dine annonceenheder, og desto mere kan du tjene. Jo færre begrænsninger, du angiver for, hvilke annoncer der kan blive vist på dit website, desto flere annoncer kan vores system returnere, og desto større kan din omsætning blive.

I AdSense vælges den vindende byder ud fra det højeste afgivne nettobud. Nettobuddet afspejler eventuelle justeringer, som AdSense efter eget skøn har foretaget af det bud, annoncøren har afgivet, med henblik på optimering af auktionen.

Uanset om der foretages justeringer eller ej, kommer den vindende annoncør aldrig til at betale mere end det afgivne bud. Hvis de afgivne nettobud er ens, bliver det vindende bud udvalgt tilfældigt.

Optimering af annonceauktionen

I AdSense køres der muligvis begrænsede eksperimenter med henblik på at optimere auktionen. Disse eksperimenter kan omfatte følgende:

• Ændring af standardauktionsmodellen eller -funktionsmåden
  • Simulering af annoncekald og auktioner
  • Justering af udgiverindstillinger
  • Reduktion af visse bud, som annoncører har afgivet, eller andre former for ændring af prioriteten for de bud, som annoncører har afgivet

Annoncørernes indstillinger for annoncemålretning ændres ikke.