AdSense-tulojen jako

AdSense for Contentin avulla mainostavat julkaisijat saavat 80 % tuloista mainonta-alustan (joka voi olla Googlen ostopuolen alusta tai kolmannen osapuolen alusta) otettua ensin omansa. Kun mainostajat esimerkiksi ostavat Google Adsin kautta Display-mainoksia AdSensea varten, julkaisijat saavat pitää noin 68 % tuloista. AdSense maksaa julkaisijoille mainostajien hintatarjouksista todellisen tuhannen impression hinnan (eCPM) mukaan.

Nämä prosenttiosuudet ovat samat julkaisijan maantieteellisestä sijainnista riippumatta eivätkä perustu julkaisijoiden keskiarvoon. Emme kerro kaikkien AdSense-tuotteiden tulojen jaosta, sillä se vaihtelee tuotteiden kehittämiseen ja tukeen liittyvien kulujen mukaan.

Näin löydät tililtäsi tietoa tulojen jaosta

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse Tili.
  3. Klikkaa Asetukset ja Tilitiedot.
  4. Tulojen jako näkyy Aktiiviset tuotteet ‐kohdan vieressä.

Esimerkki tulojen jaosta Google AdSensessä

Uskomme, että käyttämämme tulojen jako on erittäin kilpailukykyinen. Pelkän tulojen jaon huomioiminen saattaa kuitenkin olla harhaanjohtavaa, joten huomioithan myös sivustosi kokonaistulot.

AdSense-sivustoilla näkymisestä kilpailee suuri määrä mainostajia. Järjestelmämme varmistaa, että ansaitset mahdollisimman paljon jokaisesta saamastasi mainosimpressiosta.

Tulojen jakaminen alustakumppanin kanssa

Jos sivustosi on linkitetty AdSensen alustakumppanin sivustoon, Googlen tulojen jaon jälkeen tehdään vielä toinen tulojen jako. Näet tilisi Sivustot-sivulta, mitkä sivustot on linkitetty alustakumppanien sivustoihin. Lue lisää tulojen jakamisesta alustakumppanien kanssa.