Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

AdSense-indtjening

AdSense-indtægtsandel

For visning af annoncer med AdSense til indhold modtager udgivere 80 % af omsætningen, når annoncørplatformen har taget sit gebyr, uanset om det er Googles platforme på køberside eller tredjepartsplatform. Når annoncører f.eks. bruger Google Ads til at købe displayannoncer i AdSense, beholder udgivere ca. 68 % af indtjeningen. AdSense betaler udgivere en effektiv pris pr. tusind (eCPM) for annoncørbud.

Disse procentsatser er konstante, uanset udgiverens geografiske lokation, og de er ikke på nogen måde et gennemsnit mellem udgivere. Vi offentliggør ikke indtjeningsandelen for alle AdSense-produkter. Indtægtsandelen varierer for de forskellige produkter på grund af forskelle i udviklings- og supportomkostninger ved disse produkter.

Se oplysninger om indtægtsandel på din konto

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på Indstillinger og derefter på Kontooplysninger.
  4. I sektionen "Kontooplysninger" skal du tjekke den indtægtsandel, der vises ud for "Aktive produkter".

Eksempel på indtægtsandel i Google AdSense

Vi mener, vores indtægtsandel er særdeles konkurrencedygtig. Indtægtsandele kan imidlertid være misvisende, så vi vil opfordre dig til også at overveje den samlede omsætning, der er genereret for dit website.

I kraft af det store antal annoncører, der konkurrerer om at få deres annoncer vist på AdSense-websites, sørger vores system for, at du tjener mest muligt på hver eneste annonceeksponering, du får.

Deler omsætning med en platformspartner

Hvis dit website er knyttet til en AdSense-platformspartner, er der en yderligere indtægtsandel, der beregnes efter Googles indtægtsandel. Du kan se, hvilke af dine websites, der er knyttet til platformspartnere, på siden Websites på din konto. Få flere oplysninger om indtægtsdeling med platformspartnere.