Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Nettleserbuffer

Nettleserbufferen din er en midlertidig logg over Internett-aktiviteten din, deriblant bilder, lyder og nedlastinger, som lagres i en fil på datamaskinen din i en kort periode. Tømming av bufferen kan gjøre bruken av enkelte AdSense-funksjoner enklere og raskere.