Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Selaimen välimuisti

Selaimen välimuisti on internettoimintasi väliaikainen tallenne, johon sisältyvät kuvat, äänet ja lataukset. Se tallennetaan lyhyeksi aikaa tietokoneellesi. Välimuistin tyhjentäminen voi helpottaa tai nopeuttaa tiettyjen AdSensen toimintojen käyttöä.