Tilin tyyppi

Jos yrityksessä on 20 tai useampia työntekijöitä, sinun pitäisi hakea yritystiliä. Yksittäisten julkaisijoiden tai alle 20 työntekijän yritysten tulisi hakea henkilötiliä. Henkilö- ja yritystilien palvelu- tai maksurakenteiden välillä ei ole eroja. Yritystilien maksut osoitetaan yritykselle, kun taas henkilötilien maksut suoritetaan tilinomistajan ilmoittamalle maksunsaajalle.