Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Webadressens destinasjon

Dette er webadressen som Google-annonsørenes kobling henviser til. Dette er siden brukerne ser når de klikker seg til en annonsørs webområde fra en annonse. Du må kjenne til denne webadressen hvis du vil legge den til på webadressefilterlisten din og hindre at annonsene til en bestemt annonsør vises på webområdet ditt. Mer...