Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Kohde-URL-osoite

URL-osoite, johon Google-mainos viittaa. Käyttäjät näkevät juuri tämän sivun napsautettuaan julkaisijan sivun mainosta. Sinun on tiedettävä tämä URL-osoite, jos haluat estää mainostajan mainosten näyttämisen sivustossasi lisäämällä osoitteen URL-suodatusluetteloosi. Lisätietoja...

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko