Klikkfrekvens for annonser

For standardannonser er klikkfrekvensen (CTR) for annonser antall annonseklikk delt på antall enkeltstående annonsevisninger.

Klikkfrekvens for annonser = antall klikk / antall annonsevisninger

Hvis du for eksempel fikk 5 klikk på 1000 annonsevisninger, ville klikkfrekvensen din for annonser ha vært 0,5 %.

Når det gjelder koblingsenheter, er det antall annonseklikk delt på antall visninger for siden med annonser som vises når noen klikker på en koblingsenhet.

Vær oppmerksom på at denne beregningen bare er tilgjengelig på fanen for «Egendefinert»-beregningsgruppen. Finn ut mer om Egendefinert-beregningsgruppen.