Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Mainoksen klikkausprosentti

Tavallisten mainosten klikkausprosentti saadaan jakamalla mainoksen klikkausten määrä mainoksen impressioiden määrällä.

Mainoksen klikkausprosentti = klikkaukset / mainoksen näyttökerrat

Jos mainoksesi saa esimerkiksi 5 klikkausta ja 1 000 impressiota, sen klikkausprosentti on 0,5 %.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko