Mainoksen klikkausprosentti

Tavallisten mainosten klikkausprosentti on mainoksen saamien klikkausten määrä jaettuna mainoksen yksittäisillä näyttökerroilla.

Mainoksen klikkausprosentti = klikkaukset / mainoksen näyttökerrat

Jos mainoksesi saa esimerkiksi 5 klikkausta 1 000:sta mainoksen näyttökerrasta, mainoksen klikkausprosentti on 0,5 %.

Linkkiyksiköiden klikkausprosentti on mainoksen klikkausten määrä jaettuna sen mainossivun näyttökerroilla, joka avautuu, kun linkkiyksikköä klikataan.

Huomaa, että tämä muuttuja on käytettävissä vain muokatun muuttujaryhmän välilehdellä. Lue lisätietoja muokatusta muuttujaryhmästä.