Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Mainosyksikkö

Mainosyksiköllä tarkoitetaan yhtä tai useampaa Google-mainosta, jotka voidaan näyttää, kun sivustolle on liitetty AdSense-mainoskoodia. Voit luoda, muokata ja hallinnoida mainosyksiköitä AdSense-tilisi Mainokset-sivulla.