Mainoskoodi

Hyväksytyn sivuston omistava julkaisija sijoittaa HTML:n mille tahansa sivuston sivulle, jolloin kyseisellä sivulla voidaan näyttää mainoksia, joilla on tietty ulkoasumuoto.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kokeile näitä vaiheita:

true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.