Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseformat

Hvordan en annonse vises til brukerne på nettstedet ditt. En annonse kan for eksempel være integrert i innholdet på siden (f.eks. tekst- og bannerannonser) eller vises øverst på siden (f.eks. ankerannonser).

Forskjellige annonseformater kan støtte ulike annonsetyper, for eksempel tekst-, banner- eller videoannonser. Hvor mange enkeltannonser som kan vises i annonseformatene, varierer også. I bannerformatet er det for eksempel plass til opptil to annonser horisontalt, mens opptil fire annonser kan vises vertikalt i skyskraperformatet.