Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Justeringar av intäkterna

Av olika anledningar kan dina intäkter omfatta debiteringar och krediteringar som alla visas på sidan Transaktioner. Möjliga justeringar:

• Avgifter för AdSense for search: enligt användarvillkoren för Google AdSense kan dina intäkter från AdSense for search vara belagda med avgifter. Detta gäller endast för ett begränsat antal publicister. Läs mer
  • Checkavgifter: Detta är kostnader för särskild leverans av checkar eller begäran om annullering av checkar.
  • Ogiltiga klick: Publicister får inte betalt för klick som upptäcks vara ogiltiga. Om klick som just nu visas i dina rapporter visar sig vara ogiltiga justeras intäkterna och annonsörerna återbetalas.
  • Uppdatering av användarvillkoren (gäller för publicister i Ryssland, Israel, Turkiet, Saudiarabien och Egypten): Debiteringar och krediter som tillämpas till följd av uppdateringen av användarvillkoren när kontraktsmotparten ändrades från Google Inc. till Google Ireland Limited. Den här ändringen krävde vissa interna kontoändringar för ditt konto men påverkade inte det sammanlagda kontosaldot.
  • Övrigt: Detta gäller debiteringar och tillskrivningar som inte ingår i andra kategorier, t.ex. sådana som har att göra med överföring av intäkter eller kostnader som är förknippade med säker expressleverans. Denna kategori kan även omfatta enstaka avdrag för intäkter som kommer från annonsörer som underlåtit att betala, enligt avsnittet Betalning i våra Användarvillkor.