Tulojen oikaisut

Tulosi saattavat sisältää eri syistä tehtyjä vähennyksiä tai hyvityksiä. Ne luetellaan Maksutapahtumat-sivullasi. Seuraavassa on luettelo mahdollisista oikaisuista:

• AdSense haulle ‑maksut: Kuten Google AdSensen käyttöehdoissa todetaan, AdSense haulle ‑tuloillasi saatetaan kattaa maksuja. Tämä koskee vain pientä osaa julkaisijoista. Lisätietoja
  • Sekkimaksut: Kulut, jotka liittyvät sekkien erityistoimitukseen tai maksujen mitätöintipyyntöihin.
  • Kelpaamattomat klikkaukset: Julkaisijoille ei makseta klikkauksista, jotka on todettu kelpaamattomiksi. Jos raporteissa tällä hetkellä näkyvät klikkaukset todetaan kelpaamattomiksi, tulot oikaistaan ja mainostajille maksetaan hyvityksiä.
  • Päivitys käyttöehtoihin (koskee Egyptissä, Israelissa, Saudi-Arabiassa, Turkissa tai Venäjällä sijaitsevia julkaisijoita): Käyttöehtojen päivityksen seurauksena tehdyt veloitukset ja hyvitykset, kun sopimusyhteisöksi tuli Google Inc:n sijasta Google Ireland Limited. Tästä muutoksesta seurasi tilin kirjanpidon sisäisiä muokkauksia, mutta se ei vaikuttanut tilin kokonaissaldoon.
  • Muut: Tämä sisältää veloitukset ja hyvitykset, jotka eivät kuulu muihin luokkiin, esimerkiksi ne, jotka liittyvät tulojen siirtoihin tai suojattuihin pikatoimituksiin. Tämä luokka saattaa sisältää myös satunnaisia vähennyksiä tuloista, jotka ovat kertyneet maksujaan laiminlyönneiltä mainostajilta, kuten käyttöehdoissamme mainitaan.