Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Ajustos

Els vostres guanys poden incloure dèbits o crèdits per diversos conceptes, la totalitat dels quals s'especifica a la pàgina "Historial de pagaments". Els possibles ajustos inclouen:

• Tarifes d'AdSense per a cerques: tal com s'especifica a les Condicions d'ús d'AdSense de Google, els guanys que obtingueu d'AdSense per a cerques poden compensar-se amb tarifes. Això s'aplica només a un nombre limitat d'editors. Més informació
  • Tarifes de xecs: costos associats al lliurament especial de xecs o a sol·licituds d'aturada de pagaments.
  • Clics no vàlids: els editors no reben cap pagament en concepte dels clics no vàlids. Si es considera que els clics que apareixen als vostres informes no són vàlids, els guanys s'ajustaran i s'emetrà un reemborsament als anunciants.
  • Actualització de les Condicions d'ús (aplicable als editors situats a Rússia, Israel, Turquia, Aràbia Saudita, Egipte): els dèbits i els crèdits aplicats com a resultat de l'actualització de les Condicions d'ús, quan la vostra entitat contractista va canviar de Google Inc. a Google Ireland Limited. Aquest canvi requeria algunes modificacions internes de comptabilitat al vostre compte, però no tenia cap efecte en el saldo global del compte.
  • Altres: s'inclouen els dèbits o crèdits que no s'inclouen en altres categories, com ara aquells associats a les transferències de guanys o costos relacionats amb el Lliurament exprés certificat. En aquesta categoria també es poden incloure deduccions ocasionals dels guanys acumulats per anunciants que no han realitzat el pagament, tal com s'estipula a l'apartat "Pagament" de les nostres Condicions d'ús.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.